Галащук Віра Степанівна

майстер виробничого навчання

Щоб мати право вчити інших, потрібно постійно вчитися самому

Свій педагогічний шлях розпочала з 12 травня  1982 року на посаді майстра виробничого навчання.

Нагороджена: похвальними грамотами Луцького НТУ  (2014р.), похвальними грамотами ТК Луцького НТУ (2016), Похвальною грамотою Волинської обласної державної адміністрації (2015р) , Подякою Міністерства освіти і науки України (2018р.)

Методична мета над якою працює: Створення психолого-педагогічних умов для формування професійних компетенцій кваліфікованого робітника з урахуванням сучасних тенденцій професійної освіти

 

1982-2019 рр. майстер виробничого навчання

2012р. – голова методичної комісії педагогічних працівників технічних дисциплін

2012р. – голова методичної комісії педагогічних працівників технічних дисциплін

Приділяє велику увагу комплексно-методичному забезпеченню кабінету та майстерень, де здійснюється підготовка кваліфікованих робітників технічних дисциплін. Працює над питанням розширення бази підприємств-роботодавців, завжди активно та системно  працює над вирішенням проблеми працевлаштування випускників коледжу.

Це багатогранний процес духовного збагачення й оновлення і тих, кого виховують, і тих, хто виховує. Моїм завдання у виховній роботі є дотримуватися педагогічної етики в спілкуванні з учнями, поважати гідність учня, захищати його від будь-яких форм фізичного, психічного насильства; своєю діяльністю стверджувати повагу до принципів загальнолюдської моралі Організовую   екскурсії, зустрічі, відкриті виховні години.

Виконую обов’язки класного керівника з 1998 року

Березень 2014р. Учні 41 групи  надають підтримку в обласній клінічній лікарні м. Луцька учасникам Революція Гідності

Зустріч учнів гр..41 з волонтерами АТО та Головою Волиньської ОДА Савченко О.І.

Виховна година «Прагнемо миру»

Мета:виховання в учнів патріотичних почуттів, гордості за Україну; гордості та   шани за полеглих в боях за Батьківщину; за тих, хто відстоював незалежність України;
– розвиток людяності: доброти, милосердя, співчуття, гуманності;
– виховувати бажання жити та працювати у мирі, дружбі та злагоді.

Учні 41 групи відвідали персональну виставку «Відродження» Крістіни Смірнової –доньки загиблого солдата – атовця у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва

Постійно працює над підготовкою висококваліфікованих робітників.

Створені: інструкційно-технологічні картки з професійно-практичної підготовки, зразки виробничих завдань, плакати, стенди та макети з будови автомобіля.

Підтримує тісну співпрацю з керівниками підприємств (ТзОВ «Волинь-зерно-продукт», ПРАТ «Волинь-Авто», ДП АСЗ №1 АТ АК « Богдан-Моторс», ПП «Максимус-Престиж»  і.д.) які надають робочі місця для проходження виробничої практики та працевлаштування випускників. Створює в навчальній групі необхідні умови для оволодіння обраною професією,творчого відношення до праці, залучення учнів до участі в конкурсах професійної майстерності.

Екскурсія учнів групи №41 на базове підприємство «ДП АСЗ №1 АТ АК «Богдан-Моторс»

Урок професійно-практичної підготовки на базі майстерні Луцького НТУ

Круглий стіл «Я люблю автомобілі»
Зустріч учнів з представниками підприємств та випускниками коледжу