Сучасні професії та спеціальності

Технічний коледж працює в умовах послаблення карантину.

Для отримання додаткової інформації натисніть 

Технічний фаховий коледж Луцького національного технічного університету

Згідно наказу Державного комітету Ради Міністрів УРСР з професійно-технічної освіти та Міністерства легкої промисловості СРСР від 14 червня 1977 року за №110/222 в цілях забезпечення підготовки кваліфікованих робітників для Луцької меланжевої прядильно-ткацької та оздоблювальної фабрики шовкових тканин Міністерства легкої промисловості УРСР необхідно було відкрити у ІІ кварталі 1977 року в м. Луцьку на виробничій базі Луцької меланжевої прядильно-ткацької та оздоблювальної фабрики шовкових тканин Міністерства легкої промисловості УРСР технічне училище з плановим контингентом учнів 600 чоловік у приміщеннях, які будує та оснащує фабрика.

Згідно свідоцтва про державну реєстрацію, перереєстрацію за наказом, який виданий Міністерством освіти і науки України №327 від 19.07.2000 року «Про створення професійно-технічного училища Луцького державного технічного університету» професійно-технічне училище №10 було перейменоване в професійно-технічне училище Луцького державного технічного університету.

На підставі Указу Президента України від 11 квітня 2008 року №335/2008 «Про надання Луцькому державному технічному університету статусу національного, Наказу Міністерства освіти і науки України від 14 квітня 2008 року № 326 «Про оголошення Указу Президента України від 14 квітня 2008 року 335/2008 «Про надання Луцькому державному технічному університету статусу національного» та на виконання ухвал Вченої ради Луцького національного університету від 24 квітня 2008 року перейменували Професійно-технічне училище Луцького державного технічного університету у Професійно-технічне училище Луцького національного технічного університету.

Останні новини

Cтуденти коледжу освітньо-професійної програми «Підприємництво, електронна комерція та логістика», здійснили навчальну екскурсію до компанії MODERN EXPO.

Cтуденти коледжу освітньо-професійної програми «Підприємництво, електронна комерція та логістика», здійснили навчальну екскурсію до компанії MODERN EXPO.

«Надзвичайно корисний поглиблений досвід у світ сучасного бізнесу та логістики. Під час екскурсії студенти мали можливість оглянути виробничі приміщення, де здійснюється виробництво та зберігання товарів. Побачили, як працюють сучасні технології в області логістики та...

читати більше
Студенти коледжу вивчають історію використовуючи платформу Mozabook

Студенти коледжу вивчають історію використовуючи платформу Mozabook

Викладач історії Дмитро Аврамук провів заняття на тему: ««Британський бульдог» Вінстон Черчилль» із групою студентів 11-ТТ з використанням платформи Mozabook. «На занятті було розкрито постать британського прем'єр-міністра, та його внесок у боротьбу з нацизмом під час...

читати більше
Відбувся плановий тренінг на тему: “Академічна доброчесність”

Відбувся плановий тренінг на тему: “Академічна доброчесність”

26 квітня 2024р. в конференц-залі ТФК відбувся плановий тренінг на тему: "Академічна доброчесність", організований викладачами циклової комісії "Електричної інженерії" для педагогічних працівників та здобувачів освіти Спікером став Микола Євсюк – голова циклової...

читати більше

Маючи в запасі терпіння і проявивши завзятість, насіння, посіяного знання, неодмінно дадуть хороші сходи. Гіркий корінь учення, але плоди його солодкі.

Леонардо да Вінчі

Учень – це не посудина, яку потрібно наповнити, а факел, який треба запалити

К.Ушинський

Лиш праця світ таким, як є, створила. Лиш в праці варто і для праці жить.

І. Франко

Учітеся, брати мої, думайте, читайте.

Т. Шевченко