Сьогодні в коледжі відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам професії “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів”.


Директор коледжу Олег Герасимчук у вітальному зверненні до юнаків, зазначив, що успіх сьогоднішніх випускників полягатиме в розумінні та сприйнятті змін, які відбуватимуться, як в житті, так і в автомобільній сфері та додав: «Дякуйте своїм батькам, рідним які підтримували вас на цій частині шляху, адже важливо мати такий надійний тил з яким легко стартувати у доросле життя. Успіхів вам, щастя! Слава Україні!»


З вітальним словом звернувся до своїх вихованців викладач коледжу, перший майстер виробничого навчання, Дмитро Кальмук: «Перший день виробничого навчання нам перервала війна. Хочу побажати вам, хлопці, щоб це у вас був єдиний спогад пов’язаний із цією клятою війною. Ви завершили навчання, але раджу вам не зупинятись, тому, що оцей ваш фініш є новим стартом у обраній професії. Не бійтеся робити помилки, але максимально вчіться на чужих помилках. Бажаю вам мирного неба над головою, спокійних днів, мирних ночей, щоб у вашому житті було як найменше тривог».


Як зазначила керівник групи, майстер виробничого навчання, Тетяна Бондарук, учні пройшли захоплюючий шлях навчання, опановуючи та вдосконалюючи навички ремонту транспортних засобів. Вони успішно завершили виробничу практику на підприємствах партнерів та здобули хороші знання у цій важливій галузі. Цей день є підтвердженням їхньої праці та нагородою за прикладені зусилля, і освітяни впевнені, що юнаки будуть мати високі досягнення у своєму майбутньому професійному житті.


Звучали побажання для випускників від партнерів коледжу, майстрів виробничого навчання, батьків та слова подяки від учнів групи для наставників.


Бажаємо випускникам легкого професійного шляху, знаходити радість у кожному дні, розвивати свої таланти, бути сміливими у прийнятті рішень і завжди пам’ятати, що кожен невдалий момент – це лише можливість зростати та вдосконалюватися