У коледжі відбулася перша частина захоплюючого турніру, що став справжнім випробуванням для інтелекту та знань студентів, які здобувають ступінь фахового молодшого бакалавра. Команди першокурсників зіграли у захопливу інтелектуальну гру на знання правил дорожнього руху #ЗЕБРА, розроблену два роки тому студентами старших курсів коледжу разом з патрульними поліцейськими в межах програми #ПомічникПатрульного.

Після запеклої боротьби журі визначило трійку переможців, відзначивши команди зі студентських груп, які опановують спеціальності “Автомобільний транспорт”, “Підприємництво” та “Інформаційні системи та технології”.
Вітаємо усіх учасників з хорошою грою! Такі заходи не лише розвивають інтелектуальні здібності, а й підвищують обізнаність щодо безпеки на дорогах. Це нагадує нам про важливість вивчення правил дорожнього руху та вміння дотримуватися їх у повсякденному житті.

Дякуємо голові ради здобувачів освіти Софії Козак, студентам ради за допомогу в проведенні гри! Дякуємо голові первинної профспілкової організації здобувачів освіти коледжу Оксані Давидюк за смачні подарунки!

Нагадаємо, що партнерами коледжу в інтелектуальній грі “ЗЕБРА” є:
Управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції
Департамент молоді та спорту Луцької міської ради
Фонд Ігоря Палиці “Тільки разoм”
Волинська обласна бібліотека для юнацтва