16 квітня проєкт стартував з кількома заходами для студентів групи 11 ТТ спеціальності «Транспортні технології», які об’єднали під назвою «Логістична лабораторія».

«Логістична лабораторія» об’єднала кілька навчальних заходів. А саме: зустріч з представником відділу логістики відомої транспортної компанії «Леонтьєв», яка вже більше 25 років працює на ринку міжнародних автомобільних вантажоперевезень, а також є найбільшим в Україні продавцем автотехніки. Вважаю, що це важливий крок у розвитку професійної підготовки наших студентів та встановленні контактів з експертами галузі, – розповідає куратор групи, викладач спецдисципліни «Вступ до спеціальності» Анастасія Матвіїшина. – Другим заходом був квіз під назвою “LOGISTICS”, під час якого студенти змогли перевірити свої знання та розуміння логістичних процесів і отримали чудову можливість дізнатися про основні аспекти та важливість логістики в сучасному світі, а також вивчити найактуальніші терміни галузі. Третій захід, який підготували партнери з бібліотеки – це тематичний квест.

Навчання завершили організацією та проведенням захоплюючого квесту під назвою «ТФК LogicTrack» для цієї групи зі спеціальності «Транспортні технології». Цей квест вдало поєднує навчання з розвагою, а також допомагає закріпити здобуті знання під час виконання практичних завдань. Те, як студенти завзято включились у навчальну гру свідчить про їхню зацікавленість та мотивацію до вивчення логістики, загалом та, зокрема, організацію автомобільних перевезень, – продовжує розповідь розробниця квесту бібліотекар бібліографічного відділу бібліотеки для юнацтва Діана Майко. – Ми впевнені, що наш спільний міжвідомчий проєкт «Мобільна пара» стане не лише цікавим доповненням до навчального процесу в коледжі, а й сприятиме розвитку професійних навичок та формуванню майбутніх лідерів не тільки у сфері транспортних технологій, а й інших. Запрошуємо й інших партнерів приєднуватись до цієї захоплюючої освітньої події!