Відтепер кожен зі студентів має чудову можливість підтримувати своє фізичне здоров’я та підвищувати спортивні навички саме тут, на території навчального закладу. Розповідають викладачі коледжу.
«Силами адміністрації коледжу та педагогічних працівників циклової комісії фізичного виховання та Захисту України облаштували нову тренажерну залу», – розповідає викладач Ігор Євченко.
«Маю надію, що заняття на тренажерах стануть не лише засобом фізичного здоров’я, але й важливою складовою для побудови здорового та збалансованого способу життя для наших студентів. Вправи на тренажерах мають здатність покращувати когнітивні функції, такі як концентрація, пам’ять та швидкість обробки інформації. Це особливо важливо для студентів під час вивчення нового матеріалу та підготовки до іспитів», – доповнює колегу викладачка фізичного виховання Людмила Фукс.
«Наша тренажерна зала обладнана сучасним спортивним обладнанням, яке відповідає стандартам якості та безпеки. Зазначу, що регулярні тренування мають надзвичайну важливість для молодого організму. Особливо в період студентства, коли людина переходить зі шкільного життя до активної дорослості, фізична активність стає ключовим елементом здорового способу життя. В планах маємо придбання ще одного тренажеру», – зазначив керівник фізичного виховання коледжу Микола Гамалійчук.
Друзі-студенти! Не втрачайте можливості стати кращою версією себе! Приходьте до тренажерної зали і робіть перші кроки на шляху до здорового та активного життя. Бажаємо вам великих досягнень та приємних тренувань!