Учениці професії «Флорист. Квітникар» разом з майстрами виробничого навчання коледжу Марією Гуменко-Вейдою та Маргаритою Лукашук відвідали з екскурсією новий Музейний простір “Окольний замок”, створений на основі відреставрованих пам’яток архітектури національного значення: Вежі князів Чорторийських з частиною оборонного муру та Монастиря єзуїтів із підземеллями.
Під час мандрівки старим містом, особливу увагу приділили рослинному арт-об’єкту, який знаходиться в Корона Вітовта, ресторації, що розташована під В’їздною Вежою Луцького Замку.
«Екскурсія Окольним замком для наших учениць стала неймовірною подією, де дівчатка оглянули стару частину Луцька, дізнались більше про культуру лицарства, взяли участь в QR-мандрівці та побачили голограми привида. Одне із головних завдань цієї подорожі, яке ми також ставили – оглянути рослинний арт-об’єкт, що є одним із сучасних трендів для прикраси будь-якого інтер’єру. Це особливий вид декору, що поєднує в собі елементи живих рослин та дизайну. Такі об’єкти додають особливої атмосфери приміщенню», – Марія Гуменко-Вейда.
Наприкінці екскурсії дівчатка отримали флікери та вчергове дізнались як убезпечити себе на дорозі в темну пору доби.