9 листопада за сприяння заступника директора з навчально-виховної роботи Тараса Божидарніка працівники психологічної служби коледжу організували зустріч здобувачів освіти груп #11 та #16 із старшим інспектором Ювенальної превенції старшим лейтенантом поліції Наталією Коржиневською та інспектором Ювенальної превенції старшим лейтенантом Віталієм Шергеєм.

 

 

Працівники поліції провели профілактичну бесіду на тему “Недопущення та попередження булінгу в студентському середовищі”.
Під час заходу розібрали поняття булінг, його види, ознаки, наслідки та адміністративну і кримінальну відповідальність учасників цього соціального явища.

 

 

Здобувачі освіти переглянули відеоролики на тему: “Кібербулінг” та “Фізичний та психологічний булінг в освітньому середовищі” та взяли участь у тематичній дискусії.

 

 

“Зустрічі з молоддю на тему булінгу необхідні для підвищення свідомості наших здобувачів освіти, а також налагодження ефективної профілактики щодо цього ганебного соціального явища. Вважаю, що такі заходи сприяють формуванню здорового середовища в навчальному закладі та підвищенню загального рівня безпеки серед студентської спільноти”, – Тарас Божидарнік