Привітати юнаків прийшли директор коледжу Олег Герасимчук, заступник директора з навчально-виробничої роботи Інна Андрощук, куратори груп та майстри виробничого навчання: Світлана Чос, Валерій Вихор, Петро Романюк, рідні та друзі випускників, партнери коледжу.

 

Конференц-зала наповнилась атмосферою свята, усмішками, словами найкращих побажань і вдячності один одному за зусилля кожного з присутніх випускників, педагогів, майстрів коледжу.

«Вітаю вас з опануванням чудової перспективної професії! Якщо ви після випуску захочете у нас працювати, будемо раді вас зустріти і працевлаштувати у нас на «Волинь Авто». Хочу побажати вам не зупинятись на досягнутому! Побажати не забувати рідні стіни вашого навчального закладу, де ви отримали вашу першу спеціальність. Не забувайте і провідуйте своїх викладачів», – Микита Лебедюк, заступник генерального директора ПрАТ «Волинь Авто».

Божого благословення, успіхів, подальшого кар’єрного зростання, а також навчитись застосовувати отримані знання не тільки в професіональній сфері, а й у своєму житті побажали юнакам класний керівник Валерій Вихор та майстер виробничого навчання Петро Романюк.

«Тримайте свої джерела енергії завжди зарядженими, захищайте свої контакти від бруду, корозії і зайвої водички, перевіряйте свої датчики на передмет фейкової інформації та контролюйте свої виконавчі механізми. Використовуйте принципи діагностики до всіх процесів власного життя. Складні часи породжують сильних людей. Ви – сильні люди, вірте в себе!», – Петро Романюк.

Директор коледжу Олег Герасимчук зазначив, що цей випуск – це не лише завершення етапу навчання, але й початок захопливого подорожі у світ авто технологій та відповідальної професійної діяльності. Це початок нового етапу у житті юнаків.