Фахівчині бригади Інна Крочук та Катерина Шульга провели бесіду з елементами тренінгу “Попередження насильства в молодіжному середовищі” для здобувачів освіти групи 21-ІСТ спеціальності “Інформаційні системи та технології”.

Під час заходу пані Інна розповіла присутнім як відрізнити конфлікт від насильства, які є види насильства то що таке коло насильства.

Пані Катерина провела зі студентами вправи для підвищення самооцінки та зрозуміння ними власної реакції на насильство, можливостей попередження та недопущення цього негативного явища, а також запропонувала проаналізувати, які можуть бути наслідки замовчування таких ганебних фактів.

 

Оголошення

ТФК ЛНТУ, Регіональна рада молодих вчених при управлінні освіти і науки Волинської ОДА, Молодіжна рада при Луцькій міській раді та Рада молодих вчених ЛНТУ запрошує Вас до участі в ІІІ Науково-методичній конференції «Інтенсифікація освітнього процесу на основі системного підходу та впровадження сучасних технологій навчання», яка відбудеться  17 травня 2024 р. о 10.00, вул. Конякіна 5.

 

You have Successfully Subscribed!