Студенти коледжу спеціальності «Дизайн» груп: 31 Дз, 32 Дз, 41 Дз і 42 Дз разом з викладачами Наталією Стаднюк та Григорієм Іванченком побували на відкритті виставки «Духовний світ митця», присвяченій пам’яті українського художника Володимира Жупанюка, яку нещодавно презентували у Музеї волинської ікони.
Як розповіла Наталія Василівна, студенти разом з іншими гостями заходу переглянули архівне відео, послухали теплі спогади про митця від його родини та оглянули картини експозиції, наповнені історичним матеріалом, який художник відшукував у літературі та досліджував в музеях, церквах і монастирях.
Викладачі коледжу зазначили, що картини Володимира Жупанюка вражають великим духом патріотизму та красою рідного краю. Виставка стала своєрідним відображенням духовного світу митця, який залишив нащадкам багатий дар та визначив себе як приклад відданого служіння вірі та рідній землі.
Педагоги вважають, що участь у виставках буде стимулювати майбутніх дизайнерів до вдосконалення та самовираження в області мистецтва, сприяючи при цьому розширенню їхньої культурної свідомості та творчої ідентичності.