Триває співпраця коледжу з Волинською обласною бібліотекою для юнацтва. З нагоди Всесвітнього дня поезії та відзначення Дня народження славетної українки – Ліни Костенко (19 березня – 94! роки), студенти разом з викладачкою Оленою Сіжук взяли участь в літературній імпрезі «Сподіваюся бути почутою», щоб більше дізнатись про творчий доробок видатної літераторки.
Олена Володимирівна розповіла, що є давньою шанувальницею творчості Ліни Костенко, тож цей день, присвячений поезії Ліни Василівни, став окремим артефактом та допоміг її вихованцям глибше усвідомити велич і магію слова та, загалом – як література впливає на життя людини.
Готуючись до події, студенти розподілили ролі – визначили хто буде ведучим заходу, а хто декламуватиме вірші. Під час літературної імпрези також переглянули відео із роздумами поетеси, насолодилися авторським прочитанням поезій та відеопопурі з пісень інтимної лірики.
Як зазначають організатори, читання не тільки стимулює розумову діяльність людини, покращує пам’ять і підвищує творчий потенціал, а також може надихнути на створення проєктів, ідей або отримання будь-якого іншого важливого досвіду і що найцінніше – викликає в людини задоволення та насолоду.
Дякуємо партнерам з бібліотеки! Дякуємо за чудові фото! Разом з іншими приєднуємось до вітань та зичимо геніальній українській письменниці – многая літа! Многая літа, Ліно Василівно!