Першокурсники коледжу групи 11-ІСТ спеціальності “Інформаційні системи та технології” активно долучилися до захопливого тематичного квесту до Дня Європи, який розробили та ретельно спланували партнери з обласної бібліотеки для юнацтва.

“Учасники об’єдналися у п’ять невгамовних команд, готових виконати по десять різноманітних завдань зашифрованих в QR-кодах. Студенти під час гри показали кмітливість, ерудованість, чудові знання з географії та історії Європи, а також продемонстрували свою спритність”, – Мирослава Голембієвська, викладач коледжу.

Як розповіла Мирослава Василівна, переможці серед команд були визначені за найбільшою кількістю правильних відповідей, але в цьому змаганні кожен студент і кожна студентка виявилися справжніми переможцями.

“Прикладені зусилля, старання та спільна робота дали неймовірний досвід та враження, які залишаться з нашими студентами надовго. Дякую нашим партнерам з бібліотеки за співпрацю. Дякую первинній профспілковій організації ради здобувачів освіти за надані заохочувальні призи для учасників квесту”, – Мирослава Голембієвська.