Яскравим прикладом є гра “Чи знаєте ви про автомобілі?”, що набирає популярності серед здобувачів освіти коледжу, які опановують автомобільну справу.

11 жовтня бібліотекарі Валентина Романишина та Юлія Вірун провели чергові змагання для двох студентських груп. У грі взяли участь учні групи #12, які навчаються за професією “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів” та групи #11 професії “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Електрозварник ручного зварювання”.

“Інтерактивні заходи розроблені бібліотекарями, як-от цей, не лише розвивають знання студентів з технічних дисциплін, а й формують у них навички командної роботи, критичного мислення та здорової конкуренції.

Разом з нашими партнерами створюємо платформу для постійного інтелектуального розвитку студентів. Наша успішна співпраця доводить, що інноваційні підходи до навчання можуть зробити освітній процес не тільки корисним, але й надзвичайно цікавим”, – Мирослава Голембієвська, голова циклової комісії виховної роботи, класний керівник групи #12