Лисюк Оксана Василівна

майстер виробничого навчання професії «Вишивальник»

Виховання — справа важка, і поліпшення його умов — одна з священних обов’язків кожної людини, бо немає нічого важливішого, як освіта самого себе і своїх ближніх

Трудову діяльність в ТК Луцького НТУ розпочала з вересня 2017 року. На протязі цього періоду наполегливо працює над удосконаленням форм і методів проведення уроків виробничого навчання, керуючись дослідженням основної проблеми у своїй роботі «Сучасні засоби навчання при формуванні професійних навиків учнів». Належну увагу приділяє комплексно-методичному забезпеченню уроків виробничого навчання.

Нагороджена: почесною грамотою Волинської обласної державної адміністрації. Управлінням освіти, науки та молоді.

 

1990-1991рр. – навчання в Кобринському вищому професійно-технічному училищі народних промислів, спеціальність «вишивальник на машині ІІІ розряду»

2018 р. – Підвищувала кваліфікацію як майстер виробничого на курсах в БІНПО ДВНЗ «УМО» за програмою Майстри виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти

Участь у конкурсах

За період своєї педагогічної діяльності, брала участь у конкурсах:

23 травня 2018р. – Міжнародний конкурс молодих дизайнерів «Печерські каштани», Київ.

22-23 березня 2019р. – Всеукраїнський конкурс «Прорив легкої промисловості», Хмельницький.

На даний час працює над розробкою альбому художньої вишивки, досліджує старовинні орнаменти та техніки художньої вишивки.

В позаурочний час проводить гурток  машинної вишивки «Чарівні візерунки», долучаючи до мистецтва не лише учнів, які навчаються на професію «Вишивальник», а й усіх бажаючих.

Проводить екскурсії на підприємства м. Луцька для підготовки учнів до проходження виробничої практики та подальшого працевлаштування.

Під час профорієнтаційної роботи приймає активну участь у Дні відкритих дверей, щорічних виставках-продажах в Луцькому національному технічному університеті, щорічній виставці профтехосвіти Волинської області.

За період роботи в коледжі був проведений відкритий урок з виробничого навчання на тему: «Виконання прийомів перенесення малюнків на тканину».

Приділяє  велику увагу розвитку самостійності учнів та розкриття творчого потенціалу, як наслідок роботи учні приймають участь у виставках профтехосвіти Волинської області та на днях відкритих дверей, профорієнтаційних заходах, ярмарках-продажах.

Приймає активну участь у тижнях методичної комісії, проводячи майстер – класи.

Співпрацює з Волинським обласним центр зайнятості, навчаючи слухачів зі спеціальності «Швачка». В грудні 2018р. разом зі слухачами центру зайнятості приймала участь в виставці – продажі «Новорічний дарунок», яка відбувалася в Музеї Волинської ікони.