Технічний коледж Луцького національного технічного університету надає Звіт про стан підготовки до виконання Ліцензійних умов, затверджених пунктом 1 цієї постанови, щодо доступності до навчальних приміщень для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення та повідомляє про проведені заходи та заплановані проекти. Розроблено Порядок супроводу (надання допомоги) осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.
З метою забезпечення доступності будівель (навчальних корпусів) Технічного коледжу для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення вони обладнані відповідно до державних будівельних норм, правил і стандартів – ДБН В.2.2-17:2006 «Будинки і споруди.Доступність будинків і споруд для маломобільних груп населення» є основоположними нормами, які набули чинності з 01.05.2007», зокрема, переносним пандусом обладнано:

  • корпус теоретичного навчання коледжу за адресою: м. Луцьк, вул. Конякіна 5 (у якому здійснюється забезпечення освітнього процесу ліцензованих спеціальностей).

Відповідно до п. 36 Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності на офіційному веб-сайті коледжу, розміщена інформація про умови для доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до приміщень.
Окрім цього, створена комісія з фахівців, які проведуть обстеження і сформують план проведення першочергових заходів щодо забезпечення інших навчальних приміщень для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, зокрема, до 31.12.2019 року будуть встановлені пандуси  у кількості 2 шт. Крім цього, перебачається передбачити кошти в кошторисі на 2020 рік щодо забезпечення доступності навчальних приміщень для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, зокрема безперешкодний доступ до будівлі, навчальних класів (груп) та іншої інфраструктури відповідно до державних будівельних норм, правил і стандартів.